Post by founmompdamopang on Feb 20, 2022 4:38:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за бесконачну издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Одлична игра, дао бих јој пет звездица, али морао бих да купим игру. Мапе и географске локације нису тако добре!!!!!??
Touchgrind Skate 2 Sport vxij
Волим ову игру и све о чему се ради, АЛИ АПСОЛУТНО мислим да је чињеница да морате да купујете друге мапе смешна. Радије бих гледао рекламе него платио карту.
Волим игру. Али морате да платите за друге карте и то је глупо. Такође морате да купите мапе да бисте добили нове омоте и друге украсе за свој скејтборд😠
Покушао сам да је играм и сви нивои коштају новац, али један у дворишту 🤦🤦
Контроле су срање и заиста је тешко радити оно што желите. Такође поверслидес једноставно не раде уопште. А неке мисије вам неће показати како трик изгледа као бивши немогућ.
2 за концепт, али све у свему, никада није ни тако добар. Нећу рећи превише. Како вам се свиђа 5-0 за НОЛЛИЕ дупли флип оут? Или бацксиде фс 360 гурнути? Можда желите неки преокрет од 360, а заправо је змај? Ако не, предлажем вам ковача. Чекај шта?.. Смитх гринд? Никад чуо за ту ствар! Срам вас било..
Ужасна игра. Преузео сам га јер не могу да скејтам ирл рн, и надао сам се да ће бити добро, али се само срушио сваки пут када покушам да учитам туторијал. Или било шта друго. Ово не би требало да вреди ни звезде. .. разочаран
То је забавна и супер радна игра, иако су контроле с друге стране... Није најбоља. Контроле су веома збуњујуће и тешко их је навикнути. Иначе добра игра.
забавна игра, али сада је објављен нови парк. Волео бих да никада нисам купио пакет свих паркова јер сам све те играо до смрти и урадио сам скоро сваки изазов на њима и не плаћам овај нови парк као засебан скоро 3$ наплата.
Touchgrind Skate 2 სპორტი limy
То је невероватна игра! Као да за то нема граница. Једина ствар коју апсолутно мрзим и мислим МРЗИМ је то што морате да платите за све остале мапе! Најмање што можете да урадите је да дате две бесплатне мапе или да дозволите људима да их остваре док раде користећи трикове. Али поред тога, волим то!
Бкицкбз
Игрица јебе кевууу
веома добро направљена игра у почетку је била помало чудна, сада је тако лако играти, али постоји 1 проблем што морате да купите мапе, молимо програмере да направе систем новца\новчића или систем нивоа да купе или добију мапу
Cooking Tycoon عمومی uif
Никад боља игрица 🥳🥳🥳🥳
Променио сам рецензију након куповине свих мапа и скоро завршио сваки изазов. И откључао све. Мапа мотела је мало прескупа, али у реду карта. Ово је одлична игра и чекам будућа ажурирања.
У реду је да морате да купите све остале мапе, али мислим да су њене контроле једноставне и лаке. И прилично је забавно
Волим то! Али постоји једна ствар коју требам да додате у игру, а то су Фреестиле Трицкс; као неки примо трикови, каспери, погои итд. Али до сада ми се свиђа игра, и свидеће ми се ако додате те трикове слободног стила.
Волим ову игру! Игра, контроле и графика су савршени!! Али постоји само један проблем. Мапе, за почетак, мапе су веома аркадне и нису реалне. У реду сам ако постоје 3 карте које су аркадне и још 3 реалистичне, такође цена је свака мапа доступна са правим новцем!! Барем направите неке мапе које ће бити откључане са изазовима или нечим што бих волео да видим у игрици! Молимо вас да наставите да радите и ажурирате ову игру јер има много потенцијала! Верујем у вас момци. Смири се!!
Све је саврсено само незнам да урадим колут
Контроле су мало тешке и има доста реклама.
То је добра забавна игра, али не би требало да купујете све мапе да бисте играли на њима
Ја желим да будем скејтбордер
Коначно нека симулаторска (не аркадна) игра, где контролишете плочу. Молимо вас да поправите неке физичке проблеме са слајдовима (или направите упутство како да направите 50-50 а не други гринд), решите немогућ проблем са триком (када скочите са препреке, не успе). Такође могу предложити додавање неких професионалних изазова након што завршите неке нивое. Платио сам игру и не жалим, велико хвала аутору!
Апсолутно волим ову игру, играм је годинама, али недавно су све моје куповине нестале и игра се вратила на стање као да сам тек почео да је играм први пут.
Тешко је научити и у почетку је збуњујуће, али онда се схватите, али има доста огласа, па зато 3 звездице.
Touchgrind Skate 2 İdman llhe
Екстра
Волим игру, али направљена је за већи екран, па ако бисте могли да је прилагодите да буде за екран величине телефона, а не за иПад, преузео бих је поново
Кола
Тако је тешко буквално скочити и када желим да га окренем, не ради оно што желим, не могу да променим у вертикално на таблету, морам да померим прсте на средину екрана и боли ме за прсте, требало би да урадим више контрола које можете изабрати из ид ливе ако постоји џојстик опцхин и побољшајте вашу графику више плус зашто бих потрошио 4 долара за 1 мапу и додао бесплатну игру олакшало окретање Не могу да поднесем колико је тешко само окретати и требало би да направите опцију за креирање мапе за забаву
Игра је кул, али волео бих да корисници Андроид-а имају могућност да користе сопствену прилагођену слику као што то чини иОС верзија, плус више бесплатних мапа за коришћење јер коришћење једне мапе постаје досадно.
Ех. Иако је то добра идеја. Права физика је смеће. Не могу да радим никакве трикове иако радим тачно оно што се каже. Нажалост, некада сам клизио и имао техничке шпилове, био сам заиста узбуђен због овог преузимања. Ипак, пожелите му срећу...
Играо сам ово сатима дневно када сам био млађи и волео сам то. Одлучио сам да га поново преузмем да видим шта има ново и није се променило. Заиста је забавно возити се унаоколо, али морају да ослободе паркове јер постаје досадно возити се по истом парку изнова и изнова.
Знаци кад хоцу да идем напред он скаце немозе да се контролисе
Мало је тешко маневрисати, али ова игра је тако добра. Едит: Оценио сам га са 4 звездице јер морате да платите карте, то је глупо. Такође зашто пише Тоуцхгринд Скате 2 када не постоји чак ни прва верзија??
Само фантастична игра! Једина мобилна игра на коју сам икада потрошио новац. Купио сам све нивое по разумној цени и провео сам месеце испуњавајући све изазове. Ништа осим похвала за ову игру!
Контроле су ђубре када покушате да управљате десно, скејтборд се чак ни не помера, а иста ствар са левом страном
Супер јеееее
То је заиста забавна и заразна игра, али јој нешто недостаје. Требало би да има више фаза са којима не морате да плаћате и више изазова, трикова. Иначе одлична игра. 😁
Супер
Пет звездица за тоуцхгринд бмк и тоуцхгринд скате 2
то је добра игра, али чињеница да креатори очекују да купите мапе (не можете да их откључате па сте или заглављени са једном малом мапом или сте потрошили пар долара за игру коју бисте могли да деинсталирате за неколико недеља